Syksyinen asukuvaus

Maanantaina suuntasimme aamupäivästä ystäväni Jennan kanssa kuvaamaan syksyisiä asukuvia Helsingin Kruununhakaan. Visiona oli löytää Etelä-Helsingin upeista vanhoista taloista kauniita, värikkäitä seiniä kuvaustaustaksi, mutta kävellessämme syksyisillä kaduilla löysimme muutaman muunkin varteenotettavan kuvauslokaation.

Ihanan lohenpunaisen seinän löysimme Kruununhaasta eräältä sisäpihalta. Kuvauksissa käytin ah-niin-ihanaa Sigma 35mm f/1.4 Art - linssiä, joka on kovaa vauhtia ottamassa ykkössuosikin paikkaa kuvauskalustossani.

DSC_5739-5.jpg
DSC_5775-2.jpg

Jennaa on erittäin miellyttävää kuvattava, koska valokuvausharrastuksen ja bloggaamisen myötä hänellä on hyvä käsitys siitä, mikä näyttää kuvissa hyvältä, ja näkemyksemme kohtaavat hyvin. Jennalla on myös mielettömän ihana, persoonallinen tyyli!

DSC_5815.jpg

Sisäpihalla aikamme kuvailtuamme kiertelimme pitkin Kruununhakaa, ja pysähdyimme kuvaamaan muutamassa muussa lokaatiossa Helsingin Tuomiokirkon läheisyydessä ja Kauppatorin kupeessa. Sää oli hieman haastava auringon pilkistäessä säännöllisen epäsäännöllisesti pilvien takaa, mutta pilvistä säätä suosivana onnistuin yllätyksekseni nappaamaan muutaman kelpuutettavan kuvan myös auringon paistaessa.

DSC_5874-2.jpg
DSC_5885.jpg
DSC_5923.jpg

Parin tunnin kiertelyn jälkeen pysähdyimme Pohjoisesplanadille vielä kahville, ja löysin samalla Jennan suosituksesta syksyn uuden suosikkijuomani, chai laten! Istuskellessamme räpsäisin Jennasta vielä muutaman otoksen. Mietimme samalla jo hieman, millaiset seuraavat kuvaukset voisivat olla, joten tulette varmasti näkemään häntä täällä jatkossakin :)

DSC_5974.jpg

Käy tutustumassa Jennan blogiin tästä!
nouw.com/jennavan

 

- Emmi