Kuvaukset kaislikossa

Itsenäisyyspäivänä sovittiin kuvaustreffit Annin kanssa ajatuksena kuvata potretteja kaislikossa, ja ai että, millainen sää meitä suosi! Ensimmäistä kertaa viikkoihin oli aivan ihana pikkupakkanen ja auringonpaiste, täydellinen ajoitus siis kuvaukselle <3

Vaihdettuani ykkösrunkoni vihdoin ja viimein täysikennoiseen, pari vuotta uskollisesti palvellut Nikkor 50 mm f/1.4 G alkoi tuntua hieman liian lyhkäiseltä polttoväliltä omaan makuuni, ja kaipasin kalustoon hieman variaatiota. Niinpä kävin tekemässä Rajalassa vaihtokaupat Nikkor 85mm f/1.8 G - linssiin, ja tähän mennessä olen ollut aika vaikuttunut sen jäljestä!

Tässä siis muutama räpsy itsenäisyyspäivältä, olkaa hyvät :) 

IMG_0185.JPG
IMG_0181.JPG

Olen kokeillut editoinnin suhteen hieman uusia lähestymistapoja, ja olen kovasti tykästynyt hieman viileähköön, sinisävyiseen fiilikseen. Vielä on ehkä hieman se ns. “tavaramerkkityyli” hakusessa, mutta uskaltaisin sanoa että oikeaan suuntaan ollaan menossa.. :) Otan kuitenkin erittäin mielelläni kommenttia kuvista ja editointityylistä vastaan!

IMG_0180.JPG
IMG_0188.JPG

- Emmi