Turpaterapiaa

Pari viikkoa sitten herätyskello soi arkivapaana klo 8.30 (kyllä, mulle iso saavutus päästä vapaapäivänä niinkin aikaisin ylös sängystä :D), ja suuntasin ystäväni Pinjan mukaan tallille kuvaamaan maailman sympaattisinta 5 vuotiasta fwb-ruunaa, “Bobia”. Koska Bobi on myynnissä, otimme siitä muutamat rakennekuvat, joista pari oli jopa melko edustavia poitsun touhuamisesta ja ei-niin-ideaaleista jalka-asennoista huolimatta.

Rakennekuvissa käytin Nikkor 50mm f/1.4 G - objektiivia.

IMG_0092.JPG

Rakennekuvien jälkeen Pinja kävi satuloimassa Bobin, ja suuntasimme kentälle kuvaamaan hieman ratsastuskuvia. Nuoren hevosten menoa oli mukava seurata kameran etsimestä! Ilma oli kostea ja sumuinen, ja saimmekin kuville kauniin utuisen taustan. Näissä kuvissa käytin Tamron 24-70mm f/2.8 Di VC USD - linssiä, mutta tilanteeseen olisi paremmin sopinut alunperin hevoskuvaukseen hankkimani Tamron 70-200mm f/2.8. Joidenkin kuvien epätarkkuus ei miellyttänyt silmääni, mutta pienellä editoinnilla kuvia sai onneksi jonkin verran pelastettua.

IMG_0090.JPG
IMG_0088.JPG
IMG_0087.JPG
IMG_0085.JPG

Kuvasimme myös muutaman poseerauskuvan, joista tuli ehdottomasti reissun suosikkini! Yli 10 vuoden hevostaustan omaavana teki todella hyvää päästä hetken tauon jälkeen näiden karvaturpien pariin. Tallilla vierähtikin pari tuntia aikaa, ja siellä kuluisi helposti koko päiväkin. Ken tietää, ehkä tästä intoudun vielä tulevana kesänä palaamaan ratsastuskilpailuihin kentän laidalle kuvaamaan… :)

IMG_0094.JPG

- Emmi