Lappi-Pohjanmaa-miniloma

Viime viikot ovat olleet koulun- ja työntäyteisiä, ja tenteistä selviydyttyäni pääsin vihdoin pienelle reissulle hengähtämään. Lentokone lennätti minut keskiviikkona Helsinki-Vantaan lentoasemalta Rovaniemelle pikkusiskoni luokse kyläilemään (selvisin yksin lentämisestä kunnialla, jes!). Kamera oli tietenkin pakattuna mukaan ruskakuvien toivossa, mutta pettymyksekseni olin tietenkin heti keskiviikkoaamuna flunssan kourissa, minkä vuoksi kuvaamiset rajautuivat neljän seinän sisälle.

IMG_0025.JPG
IMG_0024.JPG

Kuvasimme Miljan kanssa muutamia potretteja valonauhan kanssa, ja hämärän luonnonvalon ansiosta kuvista tulikin mielestäni mukavan tunnelmallisia.  Objektiivina toimi vanha tuttu Sigma 35mm f/1.4 Art.

IMG_0026.JPG
IMG_0027.JPG

Vietettyäni pari kuumeista, mutta mukavaa päivää Miljan luona suuntasin junalla viikonlopuksi kotiin Ylivieskaan, missä odotti vanha luottomallini, rakas koiramme Unna. Parin sisällä vietetyn päivän jälkeen seinät tuntuivat kaatuvan päälle, joten flunssaa uhmaten kävimme pienillä kävelyillä metsässä ulkoiluttamassa kameraa.

IMG_0028.JPG
IMG_0035.JPG

Onneksi myös Ylivieskassa oli ruska, joten pääsin nauttimaan osani siitä Rovaniemen ruskan skippaamisesta huolimatta. Rolloon on kuitenkin pakko päästä uudelleen kameran kanssa! 

Lisää koirakuvia pitäisi olla tiedossa yllättävänkin pian, sillä olen lupautunut kuvaamaan erään rotuyhdistyksen tapaamisessa. Söpöysvaroitus siis annettu ;)  Siihen mennessä yritän kuitenkin toipua tästä turhankin sitkeästä flunssasta, ainakin kuvien editointiin pitäisi olla aikaa sairastellessa!

IMG_0034.JPG
IMG_0031.JPG
IMG_0009.JPG

- Emmi